Premiera - Dalla mano di un maestro

A+ R A-

Premiera "Latina"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Latina

De Premiera “Latina” is een prachtig uniek handgemaakt anatomisch gevormd hoofdstel met een frontriem die voorzien is van 1 rij met echte Preciosa Crystals™. Door de prachtige lak details rond de padding van de neusriem en het kopstuk krijgt het hoofdstel een nog chiquere uitstraling!

Door het super fijne zachte anatomische kopstuk is de ligging achter de oren beter dit wordt door het paard als nog prettiger ervaren! Tevens zit er in de uiteinde van de bakstukken elastiek verwerkt dit zorgt voor extra stabiliteit van het bit en verlicht de druk. De Premiera “Latina” is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers waarbij alleen kwaliteitsleder is gebruikt. De keuze bestaat uit drie verschillende kleuren leer met of zonder wit onderlegde neusriem.

 

Lees meer...

Premiera "Valentia"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Valentia

De Premiera ‘Valentia’ is een luxe, handgemaakt hoofdstel voorzien van een bling frontriem met echte Crystals™. Door de brede neusriem van 4,5 cm breed en schitterende Crystals™ heeft de Valentia een zeer luxe uitstraling. Het hoofdstel is verstelbaar achter de oren van het paard waardoor de sluitingen minimaal zichtbaar zijn. Tevens hebben de bakstukken en meegeleverde teugels blinde sluitingen!

De Premiera ‘Valentia’ is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers waarbij alleen kwaliteitsleer is gebruikt. De keuze bestaat uit verschillende kleuren leer met of zonder wit onderlegde neusriem. Dit hoofdstel lijkt op de zeer populaire Athena maar is niet uitgerust met een lakneusriem.

 

Lees meer...

Premiera "Savona"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera SavonaMet de Premiera "Savona" heeft Premiera weer een absolute primeur, dit is namelijk het eerste hoofdstel met lage lakneusriem, bling frontriem en anatomisch gevormd kopstuk! De Premiera "Savona" is een prachtig half-rondgenaaid hoofdstel met zacht onderlegde lage lakneusriem en een zeer zacht anatomisch gevormd kopstuk. Voor het hoofdstel is alleen topkwaliteit leer gebruikt, daarbij is ook dit hoofdstel handgemaakt door vakkundige leerbewerkers met oog voor detail.

Het hoofdstel is compleet symmetrisch uitgevoerd, er zitten dus aan beide kanten van het hoofd gespen om de neusriem, keelriem en bakstukken te verstellen. Hierdoor is het hoofdstel ook ruim verstelbaar. Verder wordt er een bling frontriem met echte Crystals™ meegeleverd!

 

Lees meer...

Premiera "Novara"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera NovaraDe Premiera "Novara" is een prachtig rondgenaaid hoofdstel met zacht onderlegde lage lakneusriem. Dit hoofdstel is ontwikkeld en maanden lang getest in samenwerking met een aantal zeer ervaren paardentrainers. Het hoofdstel is optimaal verstelbaar met de gespen achter de oren. Verder worden er teugels en een frontriem met Crystals™ meegeleverd.

Ook dit Premiera hoofdstel is gemaakt van zeer soepel kwaliteitsleder en compleet handgemaakt! De "Novara" is per direct verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren bij de diverse Premiera verkooppunten.

 

Lees meer...

Premiera "Milano"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Milano

De Premiera "Milano" is een zeer mooi afgewerkt half-rondgenaaid hoofdstel gemaakt van topkwaliteit leder. Het hoofdstel is aan beide kanten ruim verstelbaar en uitgerust met een prachtige frontriem met echte Crystals™. Verder is de "Milano" het eerste Premiera hoofdstel met een anatomisch gevormd en zeer zacht onderlegd kopstuk!

Het hoofdstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder wit onderlegde neusriem en in de maten pony, cob en full. Uiteraard is ook dit Premiera hoofdstel compleet handgemaakt!

Lees meer...

Premiera "Prades"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Prades Stang en Trens hoofdstelDe Premiera "Prades" is een luxe Stang en Trens hoofdstel met een brede zachte lakneusriem. Het hoofdstel is verkrijgbaar in 2 maten en is getest op verschillende paarden met de maten cob en full. Hierdoor is het hoofdstel optimaal verstelbaar en zal het vrijwel zeker goed passen bij uw paard. Het Premiera "Prades" Stang en Trenshoofdstel is verkrijgbaar in zwart, bruin en cognac met eventueel een wit onderlegde neusriem.

Het Premiera "Prades" Stang en Trens hoofdstel is gemaakt van zeer soepel leder met een goede afwerking, ook de lakafwerking op de neusriem is beter dan bij andere producten momenteel verkrijgbaar op de markt. Ook hierbij hebben de ontwerpers van Premiera goed geluisterd naar de wensen en eisen van topruiters.

Lees meer...

Premiera "Imperia"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Imperia

De Premiera ‘Imperia’ is een prachtig rondgenaaid hoofdstel voorzien van een bling frontriem met echte Crystals™. Door de brede neusriem van 4,5 cm breed en schitterende Crystals™ heeft de Imperia een zeer luxe uitstraling. Het hoofdstel is verstelbaar achter de oren van het paard waardoor de sluitingen minimaal zichtbaar zijn. Tevens hebben de bakstukken en meegeleverde teugels blinde sluitingen!

De Premiera ‘Imperia’ is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers waarbij alleen kwaliteitsleer is gebruikt. De keuze bestaat uit drie verschillende kleuren leer met of zonder wit onderlegde neusriem. De Premiera 'Imperia' is per direct verkrijgbaar bij geselecteerde Premiera verkooppunten.

 

Lees meer...

Premiera "Athena"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Athena

De Premiera ‘Athena’ is een uniek, handgemaakt hoofdstel voorzien van een bling frontriem met echte Crystals™. Door de brede lakneusriem van 4,5 cm breed en schitterende Crystals™ heeft de Athena een zeer luxe uitstraling. Het hoofdstel is verstelbaar achter de oren van het paard waardoor de sluitingen minimaal zichtbaar zijn. Tevens hebben de bakstukken en meegeleverde teugels blinde sluitingen!

De Premiera ‘Athena’ is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers waarbij alleen kwaliteitsleer is gebruikt. De keuze bestaat uit drie verschillende kleuren leer met of zonder wit onderlegde neusriem. Het hoofdstel bleek bij de lancering extreem populair en wordt al in heel Europa verkocht.

 

Lees meer...

Premiera "Sona"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Sona leren halster

De Premiera "Sona" is een bruin leren halster met witte sierstiksels. Het is gemaakt van zeer kwalitatief en soepel leder geschikt voor dagelijks gebruik. Het halster is uitgerust met een zacht onderlegde neusriem en kopstuk met mooie gouden fournituren.

Het Premiera "Sona" halster is verkrijgbaar in cob en full. Het halster is zeer net afgewerkt en handgemaakt door vakkundige lederbewerkers. Dit halster is wederom een kwaliteitsproduct van Premiera voor een scherpe prijs waar uw lang plezier van zult hebben!

 

 

Lees meer...

Premiera "Valenza"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Valenza Halster met BlingDe Premiera "Valenza" is een halster gemaakt van hoge kwaliteit soepel zacht leder. Het halster is uitgebreid getest door verschillende ruiters op kwaliteit en duurzaamheid. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kwaliteit en afwerking van het halster. Het halster is voorzien van vele Crystals™ welke stevig zijn bevestigd met een speciale ketting in het leder.

Het Premiera "Valenza" halster is volledig verstelbaar en verkrijgbaar in de maten pony, cob en full. Door het gebruik van soepel leer en kwaliteitsgespen heeft het halster een bijzonder luxe uitstraling. Kort gezegd is de "Valenza" een kwaliteitsproduct met een sparkelende uitstraling waar u lang plezier van zult hebben.

 

Lees meer...

Premiera "Rome"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera Rome Stang en Trens hoofdstelDe Premiera "Rome" is een luxe rondgenaaid Stang en Trens hoofdstel met een brede zachte lakneusriem. Het hoofdstel is verkrijgbaar in 2 maten en is getest op verschillende paarden met de maten cob en full. Hierdoor is het hoofdstel optimaal verstelbaar en zal het vrijwel zeker goed passen bij uw paard.

Het Premiera "Rome Stang en Trenshoofdstel is verkrijgbaar in zwart of bruin met eventueel een wit onderlegde neusriem.

Het Premiera "Rome" Stang en Trens hoofdstel is gemaakt van zeer soepel leder met een goede afwerking, ook de lakafwerking op de neusriem is beter dan andere producten momenteel verkrijgbaar op de markt. Ook hierbij hebben de ontwerpers van Premiera goed geluisterd naar de wensen en eisen van diverse ruiters.

Lees meer...

Premiera "Vienna"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera ViennaDe Premiera "Vienna" is een halster gemaakt van hoge kwaliteit soepel zacht leder. Het halster is uitgebreid getest door verschillende ruiters op kwaliteit en duurzaamheid. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kwaliteit en afwerking van het halster.

Het Premiera "Vienna" halster is volledig verstelbaar en verkrijgbaar in de maten pony, cob en full. Door het gebruik van geweven leer en goudkleurige gespen heeft het halster een bijzonder luxe uitstraling. Kort gezegd is de "Vienna" een kwaliteitsproduct met uitstraling waar u lang plezier van zult hebben.

 

Lees meer...

Premiera "Monaco"

E-mailadres Afdrukken PDF

Premiera MonacoDe Premiera "Monaco" is een luxe rondgenaaid hoofdstel met een brede zachte lakneusriem. Het hoofdstel is verkrijgbaar in 3 maten en is getest op verschillende paarden met de maten pony, cob en full. Hierdoor is het hoofdstel optimaal verstelbaar en zal het vrijwel zeker goed passen bij uw paard.

Het Premiera "Monaco" hoofdstel is gemaakt van zeer soepel leder met een goede afwerking, ook de lakafwerking op de neusriem is beter dan andere producten momenteel verkrijgbaar op de markt. Ook hierbij hebben de ontwerpers van Premiera goed geluisterd naar de wensen en eisen van diverse ruiters. De Premiera "Monaco" is dus dat ene rondgenaaide hoofdstel waar u zo lang op heeft gewacht, eindelijk het hoofdstel dat uw paard verdient!

Lees meer...
English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL